Pascaud Correct Bioskinjetting

Pascaud Correct Bioskinjetting

Tijd om af te rekenen met je rimpels maar is botox niet jouw oplossing vanwege het onnatuurlijke resultaat? Tijd om kennis te maken met Bioskinjetting

Erger jij je aan je frons? Is je gezicht de laatste jaren getekend geraakt met rimpels? Tekent je huid vermoeid door de diepe lijnen in het gezicht?

Je kan natuurlijk je rimpels laten behandelen met injecties, momenteel laat 1 op de 52 vrouwen tussen de 18 en 70 jaar zich hiermee behandelen! Dit is vaak te zien omdat de gezichtsuitdrukking hierdoor verandert.

Maar is dit voor jou niet de oplossing dan heb ik dé behandeling die bij jou past!

Met een speciale antirimpelbehandeling kan ik op een veilige manier de rimpels in jouw gezicht kan verminderen zonder dat jij je unieke gezichtsuitdrukking verliest. Bioskinjetting is een 100% natuurlijke biologisch behandeling waarbij er geen inspuiting plaats vindt met lichaamsvreemde stoffen. Resultaat, 90% vermindering van de rimpels en geen risico op bijwerkingen.

De behandeling

Deze behandeling stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid. De collageen cellen worden geactiveerd door een hoogfrequent signaal en de rimpel verkleving wordt doormiddel van een fijn naaldje losgemaakt. Hierdoor ontstaat ervan binnenuit stapsgewijs een natuurlijke opvulling en wordt de rimpel gladgestreken.

Het unieke resultaat

Rimpels worden na elke behandeling minder zichtbaar, het resultaat is langdurig en oogt natuurlijk. Voor het optimale resultaat te bereiken is een kuurvorm aan te raden, deze kuur vindt om de 2 weken plaats.

Bij fijne rimpels zijn er ongeveer 4 a 5 behandelingen nodig en voor diepe rimpels zijn er 7 a 9 behandelingen nodig.

Goed om te weten

  • Voor de behandeling wordt een voorbereidende crème aangebracht op de behandelde huid. Hierdoor wordt de behandeling niet als pijnlijk of vervelend ervaren.
  • Na de behandeling zal er in de rimpel een rood streepje staan. Dit verdwijnt binnen een paar dagen en is goed te camoufleren met de Pascaud cover crème.
  • De behandeling kan alleen worden uitgevoerd in combinatie met een nabehandelingskit die thuis moet worden gebuikt tussen de behandelingen door. Deze kit stimuleert het genezingsproces en laat het behandelde gebied ook mooier genezen.
  • Voor betere huidgenezing is het belangrijk om 24 uur van tevoren geen alcohol gedronken te hebben

Klik hier voor de tarieven
Klik hier om een afspraak te maken