Huidtype test My Skincaud met DNA

Huidtype test My Skincaud met DNA

Wil jij ook weten of jij de juiste verzorgingsproducten gebruikt die het beste passen bij jouw huid? Omdat iedereen anders is en we allemaal het beste met onze huid voor hebben bestaat nu de mogelijkheid om precies uit te vinden welk huidtype jij hebt. Pascaud heeft in samenwerking met de Universiteit van Maastricht een kit ontwikkeld genaamd My Skincaud.

Wij leggen je graag uit hoe de test precies werkt en wat het advies voor jou kan betekenen.

Hoe werkt de huidtype DNA test?

De My Skincaud kit is verkrijgbaar bij Gewoon Mooy , de test kun je vervolgens in onze salon of thuis doen. In de kit zit een staafje wat je langs de binnenzijde van de wang haalt, vervolgens kun je deze in de verpakking plaatsen, die luchtdicht is afgesloten. Het monster wordt per post retour gestuurd naar de Universiteit van Maastricht. 

Direct starten

In de kit zit ook alvast een voorbereidend serum ” Code X”. Dit serum is liftend en hydraterend en past bij ieder huidtype. Door alvast te beginnen heb je een perfecte basis en kun je voordat je jouw persoonlijke huid analyse hebt ontvangen direct aan de slag.

Gegarandeerde privacy

Uiteraard is er ook aan privacy gedacht. My Skincaud werkt met een anonieme barcode die werkt via de Pascaud app, die je op de telefoon kunt installeren. Er wordt dus niet om persoonlijke gegevens gevraagd en niemand heeft daardoor toegang tot jouw gegevens.

Het resultaat

Het resultaat van de huidtype test ontvang je na 21 dagen via de app. Hier ontvang je ook een gepersonaliseerd huidadvies, speciaal voor jouw huid. Met de uitslag van deze test kan je doelgerichter werken aan jouw huid, nu en in de toekomst.

Jouw persoonlijke huidadvies

Jouw DNA matcht met één van de 7 gespecialiseerde serums, waardoor je na gebruik een zichtbare verbetering gaat zien. Jouw huid krijgt namelijk via het serum exact wat het nodig heeft op basis van jouw DNA. De serums zijn prima in combinatie te gebruiken met de huidproducten die je reeds gebruikt. Door het aanpakken van de oorzaak voorkom je, door deze persoonlijke aanpak, de huidveroudering, dehydratatie, huidirritatie of hyperpigmentatie. 

huidtype test

Onze schoonheidsbehandeling en het huidadvies

Doordat je nu een persoonlijke huid code hebt, kunnen wij je van een nog beter advies voorzien. Uiteindelijk zegt DNA alles over jouw huid, zodat jij er weer stralend uitziet! Wij passen onze behandelingen aan op basis van jouw huid behoefte, zoals je gewend bent van ons. Door jouw persoonlijke huid code hebben wij een nog beter inzicht en is de behandeling helemaal op maat waardoor deze nog effectiever kan worden ingezet.  

Contact over huidtype test op basis van DNA

Alles wat je aandacht geeft wordt mooier. Jij krijgt immers een persoonlijk huidprofiel waardoor je kunt starten met de beste huidverzorging. Wil jij ook gebruik maken van de huidtest op basis van jouw DNA? Contact krijgen met ons is eenvoudig!

Wij zijn telefonisch beschikbaar voor al jouw vragen op 06 52 20 55 46. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen, vul dan ons contactformulier in, wij bellen jou heel snel terug.