Het verhaal achter mijn logo

Het verhaal achter mijn logo

Mijn logo is niet zomaar een verzonnen logo maar daar zit mijn verhaal achter.

De naam Gewoon Mooy staat voor mijn zoektocht naar die perfecte mooie huid waar ik jaren naar heb gezocht. Ik wilde net als iedereen een gewone mooie huid hebben! Een huid die in balans is, die geen tekenen vertoont van irritatie waardoor je hem niet hoeft te verstoppen achter make-up.

De lelie in balans

De lelie in het logo heeft 5 bladeren, elk blad staat voor een stap. Je hebt alle bladeren nodig voor een gezonde, goed doorbloede, energieke en stralende huid. Tijdens Mooy coaching gaan we samen de stappen zetten om de lelie compleet te maken.

De lelie is een prachtige symbolische bloem en staat voor vrouwelijkheid, zuiverheid en emotie.

Vrouwelijkheid Met zelfvertrouwen jezelf in de spiegel kunnen aankijken. Tegen jezelf kunnen zeggen dat je je mooi voelt zonder dat je hier over hoeft te twijfelen. Als je dit echt voelt zal je dit uitstralen naar jezelf en naar iedereen in je omgeving.

Zuiverheid Staat voor de mooie zuivere huid. Een huid zonder problemen, een huid in balans. Sommige van ons hebben het geluk dat ze hier mee gezegend zijn van nature en sommige van ons hebben hierin een beetje hulp nodig. Wees gerust, dit is helemaal niet erg, ik begeleid je stap voor stap mee naar jouw einddoel.

Emotie Je gezicht spreekt boekdelen, ken jij ook deze uitdrukking? Emoties worden via ons gezicht getoond aan de rest van de wereld. Voel jij je happy dan is dit ook terug te zien in jouw gezicht. Balanseer je werk en je privéleven. Neem minstens 1 keer per week de tijd voor jezelf en doe waar jij gelukkig van wordt. Een gelukkig mens heeft een ‘healthy glow’.