Pascaud Re-boost serum 30 ml

94,75

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Pascaud Cosmeceuticals zijn hoogwaardige producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten. Door de juiste verhoudingen in werkstoffen, geven de Pascaud producten een zichtbare en bovendien voelbare huidverbetering. Alle producten zijn parfumvrij of er is gebruik gemaakt van allergeenvrije parfum. Niet getest op dieren en bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. Pascaud Re-boost serum is een serum die je huid reset waardoor de natuurlijke schoonheid verbetert.

Pascaud Re-boost serum is een licht olieachtig serum die de huid voorzicht van alle belangrijke werkstoffen voor huidvernieuwing en verbetering. Het serum draagt bij aan vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verfijnt de poriën, egaliseert de structuur en kleur van de huid. Dit serum reset door de combinatie van vitamine en voedende oliën jouw huid, waardoor je een mooie gezonde glanzende huid terug krijgt. Het serum is geschikt voor iedere huid, behalve een vette huid.

Pascaud Re-boost serum werkt effectief door de volgende werkzame stoffen;

  • Vitamine A
  • Q10
  • Jojoba olie
  • Vitamine E

Ziet jouw huid er dof uit? Heb je last van een droge huid? Begin de vermoeidheid te tekenen in jouw gezicht? Wil jij jouw huid ondersteunen in de huidveroudering? Ben je op zoek naar de juiste combinatie van vitamine en oliën in 1 serum? Kies Pascaud Re-Boost en laat je verrassen van de kracht die dit serum met zich mee brengt! 

Inhoud: 30 ml

Gebruik: 1 tot 2 keer daags enkele druppels inmasseren voor de crème

Wil jij doelgericht jouw huid verbeteren op basis van jouw unieke DNA-code? My Skincaud helpt jou, je schoonheidsspecialiste en jouw huid hierbij verder.

Advies nodig over het juiste PASCAUD-product? Of benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier, via info@gewoonmooy.nl of via 06 522 055 46

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pascaud Re-boost serum 30 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…