Onze behandelingen

Laat je eczeem behandelen door een huidexpert

Bij Gewoon Mooy begrijpen wij heel goed hoe belangrijk jouw huid is. Daarbij is iedereen anders en dus ook ieder huidtype. Juist daarom werken wij met twee verschillende merken; PAYOT en Pascaud. Met deze merken spelen wij in op ieder huidtype, alle beauty wensen en ieder budget. Een mooie en stralende huid krijg je niet zomaar, daar is de juiste verzorging voor nodig. Tijdens de schoonheidsbehandeling krijg je van ons tips en leggen wij uit waarom de juiste behandeling jouw huid kan laten stralen.

Wij gebruiken natuurlijke producten

Wij gebruiken PAYOT en Pascaud voor de schoonheidsbehandeling, daarnaast verkopen wij ook een ruim assortiment aan verzorgingsproducten die je online kunt bestellen of in de salon mee kunt nemen. Of je nu een gevoelige, droge, vette, normale of rijpere huid hebt. Wij hebben voor iedere huid kwalitatief hoge verzorgingsproducten en je krijgt uiteraard van ons een advies. Wij willen niets liever dan dat jouw huid er stralend uitziet en goed voelt.

Alle producten die wij gebruiken tijdens de behandelingen bevatten hoge concentraties effectieve werkstoffen. Allemaal op basis van natuurlijke producten, zodat huidproblemen worden voorkomen en je een duidelijke verbetering gaat zien.

Ontspannende behandelingen

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je helemaal ontspannen bent tijdens en na de behandeling. Het is toch heerlijk om je even te laten verwennen! Wij nemen alle tijd en zorgen voor een fijne en kalmerende omgeving in onze salon. Niets is fijner dan bij ons lekker te ontspannen en vol energie en een stalende huid weer naar huis te gaan in de wetenschap dat je er goed uitziet, jouw huid fijn aanvoelt en dat je met de tips en de producten je huid kunt verzorgen.

Wij zien jou dan graag weer over een tijdje terug voor jouw ontspan moment in onze salon.

pascaud

Tijdens PASCAUD behandelingen, verhelp ik met behulp van bioskinsmoothing problemen als:

rimpels, droogheid, roodheid, acne

Ook kan ik met behulp van een DNA test jouw huidtype bepalen en zo een passende behandeling voor jouw huid aanbieden.

PAYOT

Heb jij een druk leven? En ervaar je veel stress?
Gun jezelf dan een heerlijk ontspan momentje!
Tijdens deze behandeling wordt jouw gezicht
volledig gemasseerd.

Dit in combinatie met heerlijke geurtjes zorgt
voor een intense ontspanning.

Neem vrijblijvend contact op

Ervaar jij problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Samen gaan wij opzoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.