Over gewoon mooy

Z
Persoonlijk
Huidexpert
w
Vernieuwende methodes

Wie ben ik?

Mijn naam is Susanne van Steijn. Al sinds kleins af aan ben ik gefascineerd in alles wat met de schoonheid en gezondheid van de huid te maken heeft. Het was dan ook een logische stap om van mijn passie mijn werk te maken. Iedere dag ben ik met veel plezier bezig om het mooiste uit mensen te halen. Het geeft mij enorm veel voldoening om bijvoorbeeld mensen met eczeem te helpen, zodat ze vol vertrouwen de wereld aan kunnen. Gewoon Mooy is niet voor iedereen vanzelfsprekend, en juist die vanzelfsprekendheid is iets waar ik een verschil kan maken voor jou.
Schoonheidsspecialiste en orthomoleculair huidtherapeut
Schoonheidsspecialiste en orthomoleculair huidtherapeut
Ondertussen ben ik afgestudeerd als volwaardig schoonheidsspecialiste en orthomoleculair huidtherapeut. Ik vind het geweldig om samen met mijn cliënten te kijken naar het probleem en dit samen op te lossen. Om nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen volg ik diverse cursussen en trainingen. Ik vind het mijn taak om mijn cliënten zo goed mogelijk te helpen en daar hoort het up-to-date blijven van kennis zeker bij. Het elke dag behalen van mooie resultaten geeft mij veel voldoening!
Hulp bij eczeem
Als ervaringsdeskundige ben ik al jaren bezig om oplossingen te vinden voor eczeem problemen. Ik weet als geen ander dat oneffenheden in de huid kunnen zorgen voor minder zelfvertrouwen en ben blij dat ik mijn cliënten hier zelf mee kan helpen. Er zijn zoveel oplossingen en mogelijkheden om eczeem te verminderen. Zo kan eczeem bijvoorbeeld een allergie zijn, waar door middel van voeding en de juiste huidverzorging prima oplossingen voor handen zijn.
Mijn missie
Iedereen gun ik de juiste balans in schoonheid van binnen en van buiten. Goed voor jezelf zorgen is daarbij een basis, die ik graag met jou bespreek. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en doe er voor iedereen alles aan om de juiste balans te vinden, zodat jij Gewoon Mooy in het leven staat.

Tot snel in mijn salon!
Susanne van Steijn

studies

Merken

methodes

Tevreden klanten

“Take care of yourself and fall back in love with your skin”

– Susanne van Steijn –

adviesgesprek op maat

Ervaar jij problemen met jouw huid? Dan is het tijd om hier iets aan te gaan doen. Twijfel dan niet en neem contact op. Dan gaan we samen naar jouw huid kijken en maken wij tijdens het gesprek een persoonlijk huidadvies op maat.

REFERENTIES WAAR WE TROTS OP ZIJN

“Susanne is een serieuze en hartelijke vrouw.
En een specialist die van haar werk haar levenswerk maakt.

Ik voel mij in haar handen comfortabel en relaxed.” Sitske Kuipers

“Heerlijke gezichtsbehandeling en een super massage! Totale ontspanning.
Gewoon Mooy is een aanrader” Jente

“Zolang ik mij kan herinneren heb ik last van een onrustige huid maar vanaf mijn 18e begon de acne gerelateerde ontstekingen in mijn gezicht. Ik heb jarenlang van alles uitgeprobeerd wat er te koop is in de drogisterij of online. Helaas werkte dit niet voor mijn huidprobleem en ook de huisarts en dermatoloog kon mijn acne niet onder controle krijgen.Vorig jaar ben ik via-via in contact gekomen met Susanne. Vanaf het eerste moment was er een klik en ze stelde me direct op mijn gemak. Ze verzekerde me dat ze me ging helpen om eindelijk van mijn probleem af te komen en een huid te krijgen waar ik blij mee kon zijn. En niets was minder waar! Ik herken mijn huid nu niet meer terug en ben superblij dat ik eindelijk een oplossing heb gevonden die echt werkt!” Mirjam

“Al een heel aantal jaar kom ik bij bij SUzanne in de salon. Altijd wordt ik ontzettend goed geholpen. Suzanne is vrolijk, zorgzaam en kundig. Mijn huid en ik vinden het heerlijk als we bij Gewoon Mooy zijn geweest” Claudia Van Der Werf

“Al 10 jaar geniet ik van alle behandelingen! Heerlijke verwennerij door de beste en leukste schoonheids – specialiste van Nieuw Vennep!

Echte aanrader; de nieuwste Pascaud behandelingen . Ik wil ook niets anders meer!” Iris

“Super tevreden over de behandelingen bij Suus. Ze straalt rust en profesionaliteit uit. Ze legt altijd uit wat ze gaat doen en waarom ze het doet en het resultaat mag er ook zeker zijn.
Voor mij altijd een moment om tot rust te komenen en te genieten” Sanne Heemskerk

Neem vrijblijvend contact op

Ervaar jij problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Samen gaan wij opzoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.