Payot

Laat je behandelen door een PAYOT huidexpert en specialist in huidverzorging

Wat is PAYOT
PAYOT is voortgekomen uit een visie van een bijzondere vrouw; de Franse Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaarde zij in 1913 haar medische kennis beschikbaar te stellen voor alle vrouwen die op zoek zijn naar huidverbetering. Haar ambitie sluit bovendien naadloos aan op onze ambitie, namelijk om iedereen vertrouwen te geven door de schoonheid van de huid te onthullen door middel van de beste huidverzorgingsproducten.


Gezichtmassages
De door Dr. Payot ontwikkelde therapeutische massages, zorgen voor duidelijke zichtbare schoonheidsresultaten op het gezicht. Zij was degene die onder andere gezicht gymnastiek oefeningen ontwikkelde, waaruit 42 gezichtsmassages voortkwamen.

Al sinds 1920 begeleidt dit merk vrouwen tijdens belangrijke momenten in hun leven. Zo biedt PAYOT huidverzorgingsproducten aan op basis van innovatieve formules. Deze zijn ontstaan vanuit de laatste, meest geavanceerde wetenschappelijke ontwikkelingen. Is het tijd dat PAYOT ook jouw huid gaat ondersteunen en verbeteren? Neem gerust contact op en plan jouw eerste ervaring met deze huidverzorgingsproducten. Je zult versteld zijn van het resultaat.

Huidverzorging specialist
Als specialisten in huidverzorging zetten wij ons, net als PAYOT, in om de best mogelijke schoonheid te bieden. Dit is altijd een combinatie tussen zowel de gebruikte producten, de behandeling als de adviserende rol die wij aanbieden. Uiteindelijk geeft schoonheid een stuk zelfvertrouwen en geeft een gezonde uitstraling jouw zelfverzekerdheid een boost. Dat gunnen wij iedereen en helpen wij jou daar met alle liefde en kennis die wij in huis hebben mee.

geinspireerd door kennis
Waar PAYOT is geïnspireerd door apothekers kennis, kunnen wij dit beamen en gebruiken wij ook onze apothekers kennis jou te helpen. De gebruikte ingrediënten respecteren namelijk het milieu en de huid, daar zijn geen concessies in gedaan. Een leuk weetje; Alle ingrediënten zijn in het zonnige Frankrijk gemaakt.

Huidtypen

producten

behandelingen

Tevreden klanten

Herken jij één van onderstaande klachten?

Grauwe en grove huid

Heb jij last van onzuiverheden en een doffe huid?

Gevoelige huid

Reageert jou huid snel?

trekkerige huid

Last van een droge huid?

Huid veroudering

Heb jij rimpels maar wil je een jongere uitstraling?

Ervaar zelf de producten van Payot.

Even lekker ontspannen

Gun jezelf een ontspan momentje! Tijdens deze behandeling krijg je een heerlijke gezichtsmassage. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de lekkerste geurtjes. Dit alles wordt gedaan om een uiterst ontspannen omgeving te creëren, waarin je even tot rust kan komen.

Neem vrijblijvend contact op

Ervaar jij problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Samen gaan wij opzoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.