Pascaud

Pascaud Beauty Innovations

Het succesverhaal van Mardge Pascaud begint in 1989 als zij als 19-jarige schoonheidsspecialiste zoekt naar de perfecte balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Deze zoektocht resulteerde uiteindelijk in Pascaud Beauty Innovations, een sterke naam die staat voor uitmuntende behandelingen, producten en apparatuur.

Pascaud werkt met een uniek concept, de Beauty Triangle; drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Outside in beauty

Schoonheid van buiten naar binnen.
Dit stimuleren we met onze beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

Inside out beauty

Schoonheid van binnen naar buiten.
Dit bevorderen we met onze natuurzuivere voedingssupplementen, Nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit.
Het spreekt voor zich dat je zelf door gezonde voeding je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden.

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht.
Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt integreren we in onze behandelingen zodat u ontspannen het instituut weer verlaat.

Nieuwsgierig wat Pascaud voor jouw huid kan betekenen, bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Acne verminderen

Acne verminderen

Roodheid verminderen

Roodheid verminderen

Droge, vochtarme huid

Lijntjes, rimpels en littekens verminderen

Huidcorretie met Bioskin jetting