Couperose is zichtbare kleine bloedvaatjes op het gezicht. De kleine gesprongen adertjes komen veel voor op de wangen, neus in hals of decolleté. Couperose is niet schadelijk, maar kan voor jezelf een vervelend gezicht zijn. Het is daarom goed om te weten dat Gewoon Mooy met een aantal behandelingen met behulp van het BioSkinSmoothing apparaat in de salon jou pijnloos en snel kan helpen met het verwijderen van couperose. Onze huidspecialiste heeft veel ervaring met couperose verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid gesprongen adertjes kan zij je precies vertellen hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Couperose verwijderen

Het BioSkinSmoothing apparaat geeft een hoogfrequent signaal af via de 24-karaats gouden naaldjes. Met deze naaldjes worden de bloedvaatjes dichtgemaakt. Doordat de naaldjes heel klein zijn, kan er zeer gedetailleerd en per bloedvaatje worden gewerkt. Na de behandeling kan er wat roodheid en een klein korstje op de behandelde plek ontstaan. Dit is allemaal van korte duur en verdwijnt vanzelf.

Pijnloos en zonder littekens

De vraag die wij regelmatig beantwoorden is of couperose verwijderen pijnloos is. Het antwoord daarop is: Ja! De behandeling is vrijwel pijnloos. Voordat wij de behandeling starten gebruiken wij een voorbereidende pijnstillende crème zodat je pijnloos de behandeling kunt ondergaan.

Verzorging na de behandeling

Het is belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken na de behandeling. Onze huidexpert geeft je aan aantal tips mee. De dag- en nachtcrème van Vernix Caseaosa Pascaud en de PAYOT Creme Nr 2 zijn prima producten die je kunt gebruiken als je last hebt van couperose. Ook is het goed om te weten dat je huid altijd tijd nodig heeft om te herstellen, na een behandeling in de volle zon zitten raden wij daarom af.

Wil jij een couperose laten verwijderen?

Wij zorgen ervoor dat jij op je gemak bij ons in de salon bent en geven je rustig de uitleg over de te nemen stappen tijdens het verwijderen van couperose. Wil je direct een afspraak maken? Je kunt bij ons online alvast aangeven op welke dag en op welk dagdeel een behandeling jou het beste uitkomt. Wil je eerst nog wat informatie? Neem dan gerust even contact met ons op via 06 522 055 46, mochten we net met een behandeling bezig zijn, dan bellen we jou zo snel als mogelijk terug.

Ervaar jij huidproblemen? Neem dan vrijblijvend contact op!

15 + 10 =