Pigmentvlekken op het gezicht, armen en benen zijn voor veel mensen een bron van irritatie. Het is daarom goed om te weten dat Gewoon Mooy met een aantal behandelingen met het BioSkinSmoothing apparaat in de salon jou pijnloos en snel kan helpen met het verwijderen van pigmentvlekken. Onze huidspecialiste heeft veel ervaring met pigmentvlekken verwijderen, waardoor vaak na slechts 2 behandelingen de vlekken nagenoeg verdwenen zijn.

Pigmentvlekken verwijderen

Het BioSkinSmoothing apparaat geeft een hoogfrequent signaal af via de 24-karaats gouden “smoothers” en naaldjes. met deze “smoothers” worden de bovenste cellen van de huid er als het ware afgeschraapt. Door het signaal gaat de huid zich vernieuwen en wordt het pigment door je lichaam afgevoerd. Zo komt de nieuwe huid, zonder pigmentvlekken tevoorschijn.  Na de behandeling is de huid een klein beetje rood wat binnen een paar uur verdwijnt en er zal een klein schaafwondje vormen op de behandelde plek.

Pijnloos en zonder littekens

De vraag die ons regelmatig gesteld wordt is of pigment verwijderen pijnloos is. Het antwoord daarop is: Ja, de behandeling is vrijwel pijnloos. Voordat wij de behandeling starten gebruiken wij een voorbereidende pijnstillende crème zodat je rustig de behandeling kunt ondergaan. Na de behandeling kan je huid wat rood zijn, dit komt door de signalen en geeft aan dat je lichaam hard aan het werk is om de pigmentstoffen af te voeren. Na een paar uur verdwijnt de roodheid en zal er een klein korstje vormen.

Verzorging na de behandeling

Het is belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken na de behandeling. Onze huidexpert geeft je aan aantal tips mee. Gebruik de after treatment set die special ontwikkeld is door Pascaud. In de set bevindt zich een nabehandelingscrème en een beschermingscrème Ook is het goed om te weten dat je huid even de tijd nodig heeft om te herstellen, ga dus niet in de volle zon zitten na de behandeling.

Pigmentvlekken tegengaan

Voorkomen is natuurlijk altijd belangrijker dan genezen en in ons uitgebreide assortiment huidverzorgingsproducten zijn er natuurlijk een paar producten die pigment tegen gaan die te bestellen zijn in onze webshop.

UV-defence  

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

De duur van de volledige behandeling is onder andere afhankelijk van het soort en de diepte van je pigment. Maar gemiddeld kun je op 1-4 behandelingen rekenen. Een behandeling vindt eenmaal in de 4 weken plaats. Dit omdat het lichaam tijd nodig heeft om het pigment af te voeren en de huid te herstellen. Tijdens je eerste behandeling kunnen onze huidspecialistes een goede inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Wil jij een pigmentvlek laten verwijderen?

Wij zorgen ervoor dat jij op je gemak bij ons in de salon bent en geven je rustig de uitleg over de te nemen stappen tijdens het verwijderen van pigmentvlekken.  Wil je direct een afspraak maken? Je kunt bij ons online alvast aangeven op welke dag en op welk dagdeel een behandeling jou het beste uitkomt. Wil je eerst nog wat informatie? Neem dan gerust even contact met ons op via 06 522 055 46, mochten we net met een behandeling bezig zijn, dan bellen we jou zo snel als mogelijk terug.