Top 5 beauty tools

Dankzij natuurlijke beauty tools kun jij je huid in optima forma houden. We willen er allemaal zo jong mogelijk uit blijven zien, daarvoor zijn er een aantal beauty tools die ervoor zorgen dat je huid, juist in de diepere huidlagen in goede conditie is. Onze top 5 beauty tools en tips helpen om jouw huid op een natuurlijke manier te liften.

Facerollers

Je gezicht geregeld masseren is goed voor je huid. Een massage zorgt voor een betere doorbloeding van je huid en bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en wordt je huid steviger. Met behulp van facerollers kun je je gezicht een heerlijke massage geven. Vaak zijn deze rollers gemaakt van natuursteen, zoals jade en rozenkwarts. Het fijne van een faceroller is dat die ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Gua Sha steen

Wij schreven er al eerder over, omdat wij de Gua Sha steen massage regelmatig gebruiken tijdens onze behandelingen. Maar je kunt de steen, gemaakt van natuursteen, ook prima thuis gebruiken.  In China wordt er al eeuwenlang gebruik gemaakt van de energetische werking van de Gua Sha steen. De steen schraapt als het ware de gestagneerde energie weg. Dit ‘schrapen’ veroorzaakt uitstroming van het bloed, waardoor de doorbloeding van de huid weer op gang komt.

Facial zuignappen

Facial zuignappen wordt ook wel cupping genoemd. Een behandeling met de siliconen vacuümcups zorgen ervoor dat rimpels en wallen verminderen. Deze beauty tool zorgt ervoor dat littekenweefsel verbetert en de huid steviger maakt. Tijdens gebruik van de facial zuignappen wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd. Bovendien wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt vervolgens voor meer stevigheid van de huid en een vermindering van de rimpels.  Ook het vocht onder je ogen wordt afgedreven waardoor in een groot aantal gevallen wallen verminderen.

Gezichtsgymnastiek

Naast de handige beautytools kun je ook gezichtsgymnastiek doen. Het mooie is; je hoeft er niet voor naar de sportschool en je kunt altijd en overal een aantal oefeningen doen om je huid soepel en stevig te houden. Payot heeft een aantal filmpjes online staan, die je kunt gebruiken. Bij iedere oefening staat voor welk gedeelte van je gezicht het goed is.

LED apparaat/gezichtsmasker voor thuis

Het LED apparaat is enorm populair geworden de laatste tijd! Dat terwijl lichttherapie in de jaren ’70 al door NASA astronauten werd toegepast, destijds voor het helen van wonden. Sinds kort kun je ook gewoon je thuis gebruik maken van het positieve effect van lichttherapie op je huid. Lichttherapie is positief bij de behandeling van acné, bij het afremmen van huidveroudering en het behoud van een frisse, stralende huid.

Advies over huidverzorging

Heb je advies nodig over de verzorging van jouw huid of heb je naar aanleiding van onze top 5 beauty tools nog vragen? Mail of bel ons gerust, wij staan altijd klaar om je ook real live van de beste tips te voorzien.