Wanneer start je met de eerste anti-rimpel huidverzorging?

Wanneer jij start is eigenlijk helemaal aan jezelf! Als jij jezelf begint te storen aan de eerste lijntjes of wanneer jij vindt dat het tijd wordt om deze te gaan voorkomen. Feit is en blijft dat jouw eigen genen de belangrijkste factor zijn. De ene smeert een heel leven lang anti-rimpel huidverzorging zoals creme, olie en serums en de ander gebruikt nauwelijks iets en heeft ook een prachtige huid.

Anti-rimpel huidverzorging op welke leeftijd?

Zoals hierboven ook al aangegeven; het krijgen van rimpels en fijne lijntjes is per persoon anders. Wat wel vaststaat is dat in je tienerjaren tot halverwege de twintig je huid nauwelijks huidverzorging nodig heeft. Onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters nagelaten. Vanaf je twintigste wordt het proces van vernieuwing van de huidcellen minder. Ook neemt ongeveer vanaf je vijfentwintigste de hoeveelheid collageen en elastine af, deze twee stofjes zorgen ervoor dat je huid stevig en elastisch blijft. Vanaf zo rond je vijfentwintigste kun je de eerste tekenen van huidveroudering gaan zien.

Welke verschillen zijn erin de anti-rimpel verzorging?

Anti-rimpel verzorging kun je van buitenaf door crèmes tegengaan, maar er zijn ook voeding supplementen verkrijgbaar die je huid van binnenuit verzorgen. Je kunt bij beide mogelijkheden een keuze maken tussen collageen en hyaluronzuur. Het voordeel van voeding supplementen is dat deze direct daar waar ze nodig zijn in je lichaam terechtkomen. Crèmes en serums komen alleen plaatselijk in je huid terecht, daar waar je de verzorging aanbrengt. Laat je, door middel van een huidanalyse, informeren over de werkingen voor jouw huid. Probeer het uit en laat je verrassen door het resultaat.

Wanneer zet je een huidverzorging in met collageen?

Collageen zorgt in onze huid voor structuur en stevigheid en is een lichaamseigen stof. In ons blog ‘wat doet een collageen supplement voor je huid‘ lees je precies wat collageen is en wat het doet. Naarmate we ouder worden maken we steeds minder van deze stoffen aan en is een extraatje goed voor het jong houden van je huid. In onze webshop vind je in ons Payot collageen assortiment verschillende anti-rimpel producten die jouw huid helpen om rimpels te verminderen. Ook de Pascaud L.I.F.T. Facelift cream is een mooie aanvulling op jouw huidverzorging routine.

Wanneer zet je een huidverzorging in met hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het bindweefsel van de huid aanwezig is en zorgt voor hydratatie en volume. Een echte boost voor je huid die je voor de beste werking zowel ‘s morgens als ‘s avonds op je gereinigde huid aanbrengt voor het beste resultaat. Past het gebruik van hyaluronzuur het beste bij jouw huidtype, dan raden wij je de 24 hour cream van Pascaud aan, Code H Serum en ons assortiment Payot Blue Techni Liss

Collageen of hyaluronzuur?

Wil je weten wat het beste past bij jouw huid, laat je dan altijd adviseren door onze specialisten, zij zorgen ervoor dat je huid straalt en je de juiste anti-rimpel huidverzorging gebruikt. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel naar 06 522 055 46.