De effecten van bleekselderij sap

Je hebt het vast wel al ergens gehoord of gelezen; het drinken van één glas bleekselderij sap per dag is super goed voor jouw hele gezondheid. In deze blog staat wij even stil bij de effecten van bleekselderij sap voor jouw huid. Want heb je last van onzuiverheden en ontstekingen, dan raden wij dit gezonde sapje absoluut aan.

Bleekselderij; daar zit wat in!

Bleekselderij zit boordevol gezonde stoffen, het barst van onder andere vitamines, mineralen en antioxidanten en daar worden jij en jouw huid hartstikke blij van. Daarbij bevat bleekselderij bioactieve fytochemicaliën met een aantal gezondheidsvoordelen hebben. De meest opvallende zijn onder andere: apigenine en luteolin, die beide ontstekingsremmende eigenschappen hebben.

Vermindering van huidontstekingen

Het drinken van bleekselderij sap remt, door haar ingrediënten, de ongewenste micro-organismen. Ongewenste micro-organismen zijn bacteriën, gisten en schimmels die de ontstekingen op de huid veroorzaken  Het drinken van bleekselderijsap werkt dus ontstekingsremmend en daar knapt jouw huid zeker van op.

Helpt bij eczeem en Psoriasis

De onontdekte clusterzouten in bleekselderij sap breken de celmembranen af ​​van ziekteverwekkers. Juist die ziekteverwekkers die verantwoordelijk zijn voor eczeem en Psoriasis worden hierdoor afgebroken, waardoor ze uiteindelijk worden gedood en vernietigd.

Verbetert huidonzuiverheden

Bleekselderij sap bevat natriumclusterzout dat giftig is voor ongewenste bacteriën en deze afbreken en verwijderen.

Vitamines

De aanwezige vitamine K zorgt dat je huid stevig en elastisch blijft en de hoge concentratie aan vitamine C zorgt voor een gezonde en jonge uitstraling.

Tot slot

Een glas bleekselderij sap per dag kan zomaar een groot verschil maken en jouw huid flink gezonder maken. Een stronk bleekselderij persen en het sap rustig opdrinken is even wennen, maar wel goed mogelijk. Ongeveer 350-500 ml is een goede hoeveelheid om je huidgezondheid te ondersteunen met bleekselderij sap.

Contact

Wil je alles weten over de effecten van voeding op jouw huid? Neem dan gerust even contact op met ons, want wij weten uit ervaring dat voeding een belangrijk onderdeel is van een gezonde huid. In combinatie met een huidbehandeling in onze salon ga je de effecten snel merken.

 

Bleekselderij