Werkelijk iedereen die bij ons de salon binnenkomt vinden wij prachtig! Stuk voor stuk mensen met een eigen uniek verhaal en ook met hun eigen onzekerheden. Als onzekerheden voortkomen uit hoe hun huid eruitziet, dan helpen wij jou met het verbeteren hiervan. We weten het allemaal; schoonheid zit van binnen, maar wist je dat je de schoonheid ook van binnenuit gereguleerd wordt? Hiermee bedoelen we je voeding, de hoeveelheid water die je drinkt en het stressniveau wat van binnen zit. In veel van onze blogs leer je dan ook wat goed voor je is. Voor de ene is dat net iets anders dan voor de ander.

Jouw schoonheid zit van binnen

Jouw schoonheid kun je een handje helpen door goed voor jezelf te zorgen. Wij helpen je hier graag mee, zodat je de onzekerheden die je hebt over je huid, vaarwel kunt zeggen. Jij bent namelijk mooy, precies zoals je bent en met huidonzekerheden helpen wij je op de goede weg.

Huidtest

Om precies te weten wat je huid nodig heeft, kun je een huidtype test met DNA bij ons doen. Jij krijgt dan een persoonlijk huidprofiel waardoor je kunt starten met de beste huidverzorging.

Maak kennis met je huid

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en je moet er lange tijd mee doen. De huid op je gezicht is het meest zichtbare en heeft ook het meeste te verduren. Wist je dat ieder gedeelte van je gezicht jouw gezondheid weerspiegelt? Heb je bijvoorbeeld te weinig water gedronken, dan is de kans groot dat je donkere wallen onder je ogen krijgt. Wil je weten welk deel van je gezicht je wat vertelt, lees dan rustig ons blog eens door!

Weet wat je eet

Wist je dat je voeding invloed heeft op je huid schoonheid? Sommige soorten voeding passen misschien gewoonweg niet bij jou. Gelukkig kan de juiste voeding een positieve invloed hebben op jouw schoonheid. Zo kan alkalische voeding jouw lichaam helpen ontgiften en wanneer jij volgens de juiste seizoenen eet profiteer jij van de meeste vitamine en mineralen.

Werk je veel achter een computer of laptop?

Dan heeft je huid wat extra aandacht nodig! Een goede bescherming tegen het blauwe licht is van je computer is een echte aanrader om rimpels en een vale huid te voorkomen. Hoe blauw licht precies op je huid reageert lees je in onze blog “De effecten van blauw licht op de huid”.

Heb je eczeem?

Wij begrijpen dat je hier onzeker van wordt, wij hebben dit zelf namelijk ook meegemaakt! Onze huidspecialiste is gespecialiseerd in het behandelen van eczeem met als doel anderen te helpen. Samen met jou gaat ze op zoek naar de kern van jouw eczeem. Zij adviseert je over voeding en het nemen van vitamines en mineralen. Een behandelplan wordt voor jou op maat gemaakt. Wil je daar meer over weten? Check dan de website Hoe kom ik van mijn eczeem af.

Acne behandeling

Ook het hebben van acne doet niets af aan jouw schoonheid, maar we begrijpen ook heel goed dat dit je juist in de weg kan zitten om je echt mooy te voelen. Tijdens onze verzorgende acne behandelingen zorgen we dat ontstekingen verminderen en je geen littekens krijgt. Gedurende de behandeling krijg je tips om ervoor te zorgen dat je huid er beter uitziet.

Jouw lach is de mooiste

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jij lekker in je vel zit! Want als jij je goed voelt dan lach en straal je. Zeg nou zelf; een lach werkt aanstekelijk, probeer het maar eens op straat. Als jij naar iemand lacht, dan krijg je gegarandeerd een lach terug. Met die lach komt jouw schoonheid mooy tot zijn recht.